Piling lica ultrazvukom

Čišćenje lica ultrazvukom (ili piling lica ultrazvukom) je najbezbedniji, najefektniji i najprijatniji način profesionalnog čišćenja lica!

Ovaj tretman se u poslednje vreme izdvaja kao savršena alternativa za klasičan tretman lica, jer izmedju ostalog, kraće traje, a minimalni tragovi čišćenja kože se gube 20 minuta do maksimalno 2 sata nakon tretmana, te ga je lakše uklopiti u dnevne obaveze!

Ultrazvučno čišćenje lica je moderan, bezbjedan, i temeljit tretman, koji sa kože skida istrošene ćelije, višak masnoće, mitisere, bubuljice, akne, a kojim se istovremeno, popravljajući oksigenaciju i mikrocirkulaciju, popravlja tonus i hidriranost kože te uklanjaju fleke, proširene pore i ujednačava ten.

Tretman lica ultrazvukom (ultrazvučni piling lica), preporučuje se svima koji žele da imaju čistu i svežu kožu, a samo izvođenje tretmana kratko traje i ne ostavlja nepoželjne tragove, pa se nakon tretmana možete vratiti svakodnevnim obavezama .
Posebno se preporučuje osobama koje se često izlažu UV zracima (sunce ili solarijum), pre i posle boravka na moru ili planini, jer hranljive materije koje se tokom tretmana u kožu ubacuju (vitamini, minerali, hijaluronska kiselina, ferulinska kiselina, lipozomi) eliminišu slobodne radikale koji se pod dejstvom sunca oslobadjaju u koži i vezivu i na taj način sprečava fotostarenje.
Preporučuje se i osobama koje imaju akne i bubuljice.
Preporučuje se i osobama sa ekstremno osetljivom kožom, kod kojih bi neki drugi vid čišćenja lica (klasični tretman lica), na koži ostavio nepoželjne tragove (ranice, ekskorijacije, crvenilo).
Tretman lica ultrazvukom se ubraja i u tretmane, koje treba uraditi pred neki važan dogadjaj, zbog efekta savršeno čiste i blistave kože!